miercuri, 3 octombrie 2007

Probleme rezolvate

  1. Pe Internet Explorer 7.0 obiectul MSXML nu este suportat. HINT: funcția javascript pentru acțiunile globale, va trebui modificată.
  2. Atunci când se calculează numărul de acțiuni curente se iau în considerare și actiunile de tip construire. HINT: modificare în fișierul actiuni.php
  3. Trebuie afișate coordonatele utilizatorilor și opțiunea de centrare hartă în fereastra informații utilizator.
  4. Atunci când se trimite un atac către alt utilizator, se schimbă utilizatorul curent cu cel pe care-l ataci. Weird! HINT: O problema cu sesiunile la selectarea planetei.
  5. BUG: returnare_notificari function - ajax.js HINT: motor_notificari.php
  6. Problema la schimbarea planetei... HINT: sesiuni...
  7. Nu se incrementează resursele planetelor secundare. HINT: trebuie adaugată coloană în tabelul planete numită last_login.
  8. Când se construiesc unități mecanice nu se incrementează populația corect. HINT: variabila globală $user nu era redenumită $user_global.
  9. Apare o eroare de tip warning în fișierul status_fereastra.php ("$user is not defined"). HINT: variabila globală $user nu era redenumită $user_global.
  10. Când se construiesc unități mecanice, nu se scad corect mineralele. HINT: variabila globală $user nu era redenumită $user_global.

Niciun comentariu: