joi, 4 octombrie 2007

Povestea...

Actiunea este centrata in jurul stelei Nemesis, sursa principala de energie a sistemului solar Eragon, stea a carei durata de viata a inceput sa se apropie de sfarsit.

Aceasta este cea mai mare stea din Univers, iar explozia sa va anunta o noua era in domeniul tehnologic. Se presupune ca energia degajata in momentul exploziei este uriasa. Si astfel, setea de putere a imperiilor in continua expansiune s-a focalizat in jurul sistemului solar.
Lupta pentru putere este apriga, toate marile puteri din Univers se lupta pentru un loc cat mai bun pentru a capta energia soarelui ce se dezintegreaza.

De asemenea pentru a putea supravietui momentului 0, toate planetele colonizate vor trebuii sa-si construiasca un centru tehnologic, ce va inversa polaritatea generatorului de scut in momentul impactului.

Planetele sunt colonizate de unitati mecanice, deoarece nici o planeta din acest sistem solar nu poate sustine viata organismelor vii.

Razboiul a inceput, scopul principal al fiecarei planete este de a-si construi o armata si o infrastructura cat mai puternica, si de-asi upgrada generatorul de scut.

Insa se pare ca sistemul solar poate sustine o forma anorganica de viata, ce prezinta o forma superioara de inteligenta, informatii despre aceste entitati nu sunt disponibile in nici o arhiva intergalactica.

Misterul din jurul lor este cu atat mai mare cu cat, sondele trimise in recunoastere in toate colturile sistemului solar detecteaza din ce in ce mai multa energie degajata de aceste entitati.

Planetele sunt aparent fara aparare in fata acestor forme de viata, ce pot distruge planurile de expansiune ale acestora.

Pana in acest moment se pare ca aceste entitati populeaza planetele aflate in centrul sistemului solar, si anume, planetele: W45-Galileo, GF4-Davinci, si B4a-Newton.

Planetele din sistemul solar Eragon, sunt in numar destul de mare, si ofera doua tipuri de resurse, care pot intretine armata si infrastructura imperiilor cuceritoare: minerale si gaz.

De asemenea mai pot fi construite si panouri solare ce capteaza energia dispersata de stea, energie ce este folosita pentru mentinerea in viata a unitatilor mecanice.

Niciun comentariu: