joi, 22 noiembrie 2007

Poveste SWar...

Anul 2457, Universul este in plina dezvoltare tehnologica, a fost descoperita tehnologia Gaurii de vierme, astfel find posibila calatoria interstelara. Navele au devenit din ce in ce mai rapide si mai puternice. Insa odata cu dezvoltarea tehnologica au luat nastere si razboaie intre principalele forte din Univers.

Kyle Glass, este comandantul navei DaVinci, cea mai puternica arma din Univers, detinuta de CoreShire, una dintre cele mai raspandite imperii, ce are ca scop pacea si unitatea.

Razboiul dintre imperiile CoreShire si MalTek, a atins climaxul, acestea regrupandu-si flotele pentru o posibila confruntare. Radarele aliantei CoreShire au detectat o anomalie la marginea sistemului solar Eragon, unde se presupune ca MalTek pregateste un asalt nimicitor.

DaVinci, este trimisa sa investigheze anomaliile detectate de radarul imperiului, insa nava este prinsa intr-o ambuscada, raportul fortelor fiind de 3000:1. Sunt distruse scuturile exterioare ale navei, si motoarele principale, comandantul este fortat sa se retraga la adapostul Gaurii Negre ce macina intregul sistem solar. DaVinci fiind grav avariata este atrasa de imensa forta de atractie a gaurii negre. Capitanul respecta prima lege a spatiului pazind nava pana ce ultimul membru al echipajului a scapat teafar, insa el nu reuseste sa se salveze. Nava este atrasa in nucleu Gaurii Negre unde imensa forta de atractie opreste timpul in loc...

Anul 3250, o nava de colectare de material stelar lucreaza in zona unde acum aproximativ 790 de ani, DaVinci fusese inghitita de negura timpului. Radarul navei repereaza nava DaVinci si reusesc sa o traga din gaura neagra cu raza tractoare.

...acum situatia este complet rasturnata, haosul troneaza in Univers, coruptia este la cel mai inalt nivel. MalTek a reusit sa invinga CoreShire astfel dreptatea si unitatea, principiile dupa care se ghida Universul acum 700 de ani au disparut.

Kyle Glass, fiind readus la viata este complet intrigat de gravitatea situatiei, si doreste sa readuca pacea in Univers cu orice pret. Acesta cauta forte rebele ce se importrivesc guvernarii actuale...

Niciun comentariu: